Coș de cumpărături

CONTACTEAZA-NE

0747 059 616

Roboti tuns gazon

Roboti tuns gazon

HUSQVARNA AUTOMOWER®Husqvarna Automower este un concept de automatizare care efectuează sarcina de a intretine gazonul pentru dvs. — fără supraveghere şi permanent.

Automower găseşte orice colţ al grădinii dvs. Aceasta poate să gestioneze cu uşurinţă condiţiile de umezeală şi de vreme ploioasă, dar şi terenul dificil, inclusiv pante, gropi şi chiar obstacole temporare, precum conurile şi fructele.  Prin intermediul aplicaţiei de tundere disponibile aveţi controlul total asupra lui.

Husqvarna Automower taie mereu iarba, pe măsură ce aceasta creşte.  Tăierile efectuate de acesta au doar câţiva milimetri lungime. Acestea vor cădea pe sol, vor forma un strat protector şi vă vor fertiliza gazonul.

Sigur şi în bune condiţii. Husqvarna Automower este protejată în câteva moduri contra tentativelor de furt. Este necesar un cod PIN pentru orice intervenţie. O alarmă va suna imediat în cazul în care codul este ignorat când maşina de tuns este oprită sau ridicată. Maşina este inutilă în cazul furtului, deoarece nu se potriveşte cu alte staţii de încărcare. Iar dacă este raportată ca furată, aceasta este marcată pentru a nu primi asistenţă în niciun service Husqvarna din lume.

Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

Setați descendent
pe pagină