Coș de cumpărături

CONTACTEAZA-NE

0747 059 616

Servicii - Garden Depot

Pentru Grădinile cu suflet, aducem cele mai bune poduse de pe piaţă, atât la nivel de irigaţii şi accesoriile aferente, cât şi la nivel de plante ornamentale şi gazon.

1.  Sisteme de irigaţii:

O grădină sănatoasă şi frumoasa, înseamnă o gradina irigată. De aceea, venim în a sprijinii serviciile oferite de către Grădini Cluj prin cele mai performante sisteme de irigaţii.

Acestea asigură atât o udare uniformă a suprafeţei dorite , cât şi o economie considerabilă de apă

Sunt compuse dintr-un panou de comandă, de unde se programează toate aspersoarele din gradina dumneavoastră, în funcţie de necesarul de apă al grădinii. Electrovalvele primesc comanda de la panou şi deschid sau închid apa de la aspersoare. Aspersoare încorporate în sol, ies automat de fiecare dată când începe udarea, iar cand se termina udarea intra înapoi în sol rămânând ascunse vederii

Toate dispozitivele folosite în alcătuirea sistemului de irigatii sunt de ultima generaţie, marca Rain Bird

 

2.  Plantele ornamentale:

Plantele ornamentale, arborii şi arbuştii sunt sufletul orcărei grădini. Din această cauză, am ales să le oferim clienţilor noştrii plante ornamentale, arbori şi arbuşti de cea mai bună calitate, importaţi din Olanda, Italia şi Ungaria de la cei mai mari distribuitori de acest tip.

 

3.  Gazon:

Fie că optaţi pentru gazon natural, prin însemănţare, sau pentru cel cu rulouri, venim în ajutorul dumneavoastră cu cele mai viabile opţiuni.