Coș de cumpărături

CONTACTEAZA-NE

0747 059 616

Teava picuratoare XFS, colac 100m

în stoc
SKU
Teava picuratoare XFS, colac 100m
320,00 RON
Teava picuratoare XFS 17 mm, SUBTERAN, cu compensator de presiune, maro Dripline Rain Bird, distanta intre duze 33 cm, colac 100

Linia de scurgere a substratului XFS cu tehnologia scutului de cupru

Teava Rain Bird® XFS Sub-Surface  cu tehnologia Copper Shield ™ este cea mai recentă inovație din familia de picături de ploaie.

Tehnologia de protecție împotriva pătrunderii în pardoseală de la Rain Bird protejează emițătorul împotriva intruziunii radiculare, creând un sistem de irigație de scurgere subterană cu durată lungă de întreținere, cu utilizare redusă, pentru utilizare sub zone de iarbă cu gazon sau zone de arbust și pământ.

Stația de scurgere XFS substrat cu cupru Shield ™ este cea mai flexibilă conductă de scurgere în industrie, ceea ce face ca aceasta să fie cea mai ușoară linie de scurgere a subsolului pentru proiectare și instalare.

Acceptă fitinguri de tip Rain Bird Lock, fitinguri XFF Fitinguri cu inserție ghimpată și alte fitinguri de inserție ghimpată de 17 mm.

Calculatorul zonei de picurare pe peisaj: prin răspunderea pur și simplu la câteva întrebări, acest instrument vă va furniza produsul corect necesar pentru instalarea următorului dvs. proiect de irigare prin picurare.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTeava picuratoare XFS, colac 100m
Rating-ul dumneavoastră
Type your content here.